Jump to content

BPM not showing correctly in the design canvas


Paul Alexander
 Share

Recommended Posts

One thing I tend to do in this case is change the zoom levels of the browser so it's tiny then move stuff above, then revert the back to 100%

Does this work?

Thanks,

Samuel

Link to comment
Share on other sites

Hi Paul,

Select the start node with your mouse. Then you use the keyboard arrow keys to move it off screen, everything should start to shift.

If that doesn't work then please contact our support team and they will download your process (you don't want to be posting your process definition file on here) and we can take a look at it. It should automatically re-position nodes when canvas is first rendered so not sure why yours hasn't so be useful to investigate to see if something in the nodes positioning has broken.
 
Cheers

Link to comment
Share on other sites

@Paul Alexander that specific issue you show in the screenshot whereby you have lines linking nodes that seem to go nowhere (somewhere outside to left of screen) can occur when you delete or manipulate node groups... Especially when you import a BP configuration that has groups or copy groups across...

Unfortunately you can't "get it back". Re-load the BP, does it show the same? If so, download the BP config and send it to me and see if I can fix it.

Link to comment
Share on other sites

I am having the exact same problem with a process. It appears where there is a decision node, some of the condition nodes are locked to x:0 y:0:

59510e315c061_2017-06-2614_41_14-Administration_WBCNewStarterServiceRequest(IsActive).png.6e30b8fd4e1a4d611319b64d9f94ffa5.png

Just wanted to say that there has never been a group node in this stage of the process

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

@Victor Good news! I opened the process to check it - flipped between stages so I could let you know if it was on more than one, when I got back to the first stage (where the issue had been) it had resolved itself!

Looks like the way to "activate" the fix is to move to another stage and back!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...