Jump to content

Inbound Routing Rule not matching to existing Request (and not taking Request off hold on customer response)


Recommended Posts

I sometimes have inbound emails from Customers not updating on the Request. First question:

* where is the option as to whether emails will update existing Requests in CLOSED status and when ON HOLD (sub-status)?

The issue I experienced today was for a Request that was on hold "Awaiting Customer Response" and the email did not append to the Request. Clearly that's an issue since we MUST have those updating!

This is the inbound rule set-up when we implemented:

image.png.e269e06954efba207367ad7dcf3cf84c.png

This is the email that was sent by the Customer:

image.png.006d5868defcb21e67e61b5bed9d8797.png

In the Service, I have specified that the Customer Reponse should take the Request Of Hold and put it as In Progress:

image.png.b2d69a98c3f5f12586a49cc54dcf52a6.png

It didn't match and didn't come off hold but I cannot explain why.

Can anyone help please?

Thank you

 

Link to comment
Share on other sites

  • Berto2002 changed the title to Inbound Routing Rule not matching to existing Request (and not taking Request off hold on customer response)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...