Jump to content

Error when creating authorisation steps


rgbargee
 Share

Recommended Posts

A problem has appeared today when two of our business processes try to create an authorisation step.  We have not changed either process recently and this step has been working with no problems up until today.  The only change I can see is that we have just updated to the latest version available of Service Manager.  The error we are getting is:

Is anyone else having this problem or has anyone had an issue like this before?  As I said we have made no changes to our business processes or back end data (teams etc).

If anyone can help it will be greatly appreciated.  Thanks.

Link to comment
Share on other sites

@rgbargee the authorisation node in your process is configured to create an authorisation task for "Ian Teague". This is not a a valid user for authorisations. In the users list Ian appears to be configured as a basic user, which can't be used for authorisation as basic users do not have access to collaboration tool (tasks are part of the collaboration tool, not Service Manager).

This can be fixed by changing the node to have another authoriser than Ian or to change the user type for Ian from "basic" to "user".

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...