Jump to content
Michael Sharp

Initial Configuration and Request List Errors

Recommended Posts

We have started our "live" system today and since the Hornbill clean-up utility was run, we are unable to view our Request List our iPhones.  The guide suggests activating the iPhone within Account Settings however we can't see the Mobile tab as indicated.  Further to this, I have attached a screenshot.

Does anyone have any pointers on this?

IMG_0093.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get the same since the app was update a few days ago, it looks as though the update broke the requests screen :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've spoken to Abdi at Hornbill who suggests this is a known issue and a fix is being rolled out imminently.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all, that is correct. We've identified the issue and are working on it now. I'll update once a new version is available in the app store.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should now see a new version of Service Manager, 2.28.19 (build 801) in the app store which takes care of this issue. Apologies for the inconvenience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't see this on the App Store sorry?  Only 2.3 which was released 21/07/2016?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apologies, I've misunderstood.  This is an update to the core system, not the app (you referred to the app store for the update which threw me).  I have updated our instance which works a treat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...