Jump to content

Lock Assessment Option Missing from Lock Actions Node


Recommended Posts

Odd.   It seems to have worked for me.

image.png

What type of request is it? Incident, Service Request, or other? Is the request currently suspended with a Wait for Assessment BPM node for an Impact assessment?  I'd be interested to see what the Assessment tab looks like.  I'm just trying to think of other things that I can test to try to replicate.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, James Ainsworth said:

Odd.   It seems to have worked for me.

image.png

What type of request is it? Incident, Service Request, or other? Is the request currently suspended with a Wait for Assessment BPM node for an Impact assessment?  I'd be interested to see what the Assessment tab looks like.  I'm just trying to think of other things that I can test to try to replicate.

Hi @James Ainsworth

image.png.a962343b29ba2a735a5fa92d37682eea.png

It is a Service Request, we don't use Wait for Assessment nodes in any of our BPs. I have been testing this just through an autotask (attached) and not through the actual BPM (don't think that would make a difference though?)

Also attached the BPM if that helps

 

testing.draft.bpm.txt generic-process---low-priority.version-112.bpm.txt

Link to comment
Share on other sites

I'm testing using the Auto Tasks too :) .  While the assessment action worked for me, I found that when all actions were set to lock, the Boards action didn't lock.  So, I'm assuming that there is something else at play here that might be influencing if an action is locked or not.  I'll keep testing.  

image.png

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...