Jump to content

Requests failing to write to auto escalation board


Recommended Posts

Hi All,

I have noticed some of our requests are no longer writing to our escalation board. The error message is as below - is this a known issue / any idea why I am seeing this error please? Nothing has changed as such in the configuration but I have picked up a few requests with the error below in the timeline


Many thanks

 

Unable to add request to board 'MSE - Digital Services: Breached and Auto Escalated Requests': EspMethodCall::invoke: Operation[apps/com.hornbill.boardmanager/Card::addCard] FlowCode Exception (com.hornbill.boardmanager/entities/Card/fc_ops/addCard): Input parameter validation error: Non-digit characters found in the element <h_lane_id>, the expected data type is 'integer'. The value was [] at location '/methodCall/params/h_lane_id'

Link to comment
Share on other sites

Hi Adrian, 

Can you confirm if this is being done as part a Service Level configuration? The error message will be something to do with the Lane selection in this screenshot.  Is it possible that the Lane that is selected here has been changed on the Board itself? 

image.png

Link to comment
Share on other sites

@James AinsworthHi James, apologies I raised this as a support ticket in  the end. It was indeed an issue with the lane data (somehow it was removed or reset to blank). I have now corrected this in the SLA so hopefully will see the error slowly disappear from the requests

Many thanks as always, and my apologies I did not update back here after raising the ticket

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...