Jump to content

Asset State


Ann
 Share

Recommended Posts

Afternoon All

Hope you are well.

When we are searching to associate an asset to a job, the status of the asset is not showing, therefore some technicians are associating decommissioned assets.  We have a work around by amending the name of the asset, for example the asset Test Server would become Test Server (Decommissioned).  However is there a way for the asset state to be displayed so we don't have to add Decommissioned to the end of the asset name?  Currently the Type - Class, Description and Asset Tag are showing but we would need the State added to that as well if possible please?  Thank you.

Kind Regards

Ann

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Morning Steve

Hope you are well.

This is on any job.  Service Request, Incident, Change or Problem within Service Manager.  It is when you are in the record and try to use the linking of the asset option.  Please see attached screen shot.

Kind Regards

Ann

Asset Searching.png

Link to comment
Share on other sites

On 8/26/2022 at 2:23 PM, Ann said:

However is there a way for the asset state to be displayed

Currently there is no option to display this here. I think the nearest to what you need is filtering the assets by State.

image.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...