Jump to content

Some Progressive Capture Answers not showing in Ticket Questions


MichelleReaney
 Share

Recommended Posts

We have an issue where some of the answers to a specific progressive capture are not showing in the questions section of the SR once it has been logged. 

Once the Progressive capture has been completed, the majority execute successfully but some show all the answers in the SR and some don't. 

Others fail with an error of no matching gotoif found and need to be moved on manually by completing the answer manually

image.png.c83ec2035c7921795fa1050c9316a946.png

 

 image.png.18bc0ca27069b1b0b02bedb6e6284e59.png

Link to comment
Share on other sites

On 12/1/2021 at 2:41 PM, Victor said:

@MichelleReaney any chance the affected questions in the PC (and the respective answers) are configured as conditional fields in PC configuration?

The most common question that is not showing on the form (and where the BPM fails) is a mandatory question and then depending on the response to this question they are presented with other questions.

 

Link to comment
Share on other sites

@MichelleReaneyI have a ticket logged with the helpdesk as some of my answers were not appearing in the request despite being entered in the PCF form...we found out that if you use the right mouse click button to paste the answer but take no further keystrokes, the answer did not appear in the request (email address copy/pasted is a good example....right-click and move on to next field). 

I'm not sure if this matches your scenario and your users are pasting in the missing fields?  Hornbill have opened a Known Issue for it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...