Jump to content

Issue with Reports


Recommended Posts

Hello

when running any reports in Service Manager today, if a report takes longer than 10 seconds to run then the report is blank. The file size is c.200bytes and only includes the column headers. 

If you filter the report to a much smaller result and it runs less than 10 seconds, then the reports exports as expected 

Any ideas? 

Darren

Link to comment
Share on other sites

BTW My response wasn't meant as an answer...I was giving people more info which I thought might help with a resolution.

The problem still stands - reports aren't bringing back any information if the query runs for more than 10 seconds....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Darren Rose I take it we are talking about widgets here rather than actual reports?  We have looked at some of the heavier ones and the largest contains the following in the query:

h_itsm_requests.h_datelogged >= '2019-04-30 00:00:00'

Is there a need for the query to bring back requests from early 2019?  If this can be reduced to a weekly or monthly value that should significantly reduce the query time.  Also looking at the query two of the fields h_fk_servicename and h_catalog don't have indexes, you could swap them with h_fk_serviceid and h_catalog_id as that should also help to speed up the query and get it under the current threshold.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...