Jump to content

Regex test error message does not apply markup


AlexOnTheHill
 Share

Recommended Posts

I have noticed that when I set up data validation by regex that when I test it the error statement does not add any formatting.

Formatting applied in self service:

image.png.6b9d6004f2e0c553540e217ea46df3cf.png

Formatting not applied in the progressive capture test:

image.png.ec38c36e274f9350d64c0055e4997d5b.png

I'm not sure if this is by design, I think it would be more useful if it did apply the formatting though.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi Alex,

Well, let's just say that this particular aspect in the Admin portal wasn't originally designed to show the wiki markup.  The use of wiki markup for display in the user interface came later and possibly wasn't considered for this test preview of the message.   I'll see if I can find out if this is going to be changed or not.  

Link to comment
Share on other sites

Hi Alex,

I was able to confirm that the change has been completed and it will be available in the next update to the Admin tool.  Not sure of the exact date it will be available, but turn around is usually quite quick.  Hope that will help.

Regards,

James

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...