Jump to content

Service showing as Impacted, when it should be 'available'


Paul Alexander
 Share

Recommended Posts

We've got a service which was marked as 'Impacted' yesterday, but has this morning been changed to 'Available' but in the Employee Portal, it's still showing as 'Impacted'.

 

I've tried changing the status backwards and forwards, and refreshing the portal page multiple times but it's still not picking up the right status.

 

Any ideas please?

 

image.png.9feb67a76801a70ea7b493639e77ac6e.png

 

image.thumb.png.b5301aa95d5ab9665f0e7d73269717a4.png

Link to comment
Share on other sites

Hi @Paul Alexander,

Thank you for getting in touch. I have been looking into this but unfortunately I can't recreate the issue. In Chrome browser, could you press F12, right-click on the Refresh icon and choose "Empty Cache and Hard Reload" - Could you then check if the issue still persists?

Ehsan

Link to comment
Share on other sites

@Paul Alexander,

We'll need access to your instance to identify the cause and make progress on this issue. As your organisation is subscribed to our enhanced Success Plan, could you please raise a request with our Support function to further investigate this issue? 

https://www.hornbill.com/support

Ehsan  

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...