Jump to content

service 'slowness' this morning


Recommended Posts

Afternoon all,

The team have been noticing some 'slowness' in populating drop down, or loading pages recently, it was particularly noticeable this morning.

Is there anything obvious that might have been causing that? instance is uopservicedesk.

The team are all at home, so a common connectivity issue our end seems less likely than normal. While some were VPN'd not all were.

The team also noted other websites didn't have issues at the same time.

Link to post
Share on other sites

Hi @davidrb84

I've spoken to our cloud team and they are currently investigating a slow down on one of our database servers so its possible this could be the reason for the responsiveness issues you are currently seeing, they are working on the issue.

Kind Regards,

Dave.

Link to post
Share on other sites

hi @Keith Stevenson and @David Hall looks like we had more issues last night.

such as various people losing jobs mid log, and some getting chrome errors saying "

"live.hornbill.com says

Could not inititialise core data - Error code"

Variously hanging. These were all around 4pm +/- 30 mins

Are there still DB issues?

 

Link to post
Share on other sites

@davidrb84

No there were no issues yesterday and no unexpected load (Mondays issue was due to migration to new SQL servers and the root cause identiifed and resolved by Monday afternoon) and all our monitoring showed no issues.  Were you able to obtain a copy of the System Ping check so we can see where any problem may reside. 

 

Kind Regards

Keith Stevenson

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...