Jump to content

Fix by date/time displaying an hour earlier


Recommended Posts

Good morning,

We appear to be having an issue where the h_fixby date and time within email templates which we send out is displaying as an hour earlier than it should do.  The timer for the SLA remains correct, it is just when being displayed on emails it is incorrect.  Can anyone assist?

Thanks

Andrew

Link to post
Share on other sites

@Andrew Tasker there is an option in the email templates with the use of variables and a date modifier:

{{.datetimevariable|formatLocalTime}} = Allows formatting of datetime variables using system regional settings (system.RegionalSettings.timezone & system.RegionalSettings.dateTimeFormat), without this formatting the date time will use the DB value (UTC).

https://wiki.hornbill.com/index.php/Email_Templates

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Steven Boardman said:

@Andrew Tasker there is an option in the email templates with the use of variables and a date modifier:

{{.datetimevariable|formatLocalTime}} = Allows formatting of datetime variables using system regional settings (system.RegionalSettings.timezone & system.RegionalSettings.dateTimeFormat), without this formatting the date time will use the DB value (UTC).

https://wiki.hornbill.com/index.php/Email_Templates

Hi Steve,

Thanks for the response, however our date/time format is set up correctly as far as I can see.  The issue has only just developed over the past couple of days as previous to this it was displaying the correct times.  As far as I can tell nothing has changed on our end which would affect this.

Thanks

Andrew

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...