Jump to content
Michael Sharp

URGENT | Unable to Open Requests

Recommended Posts

We're unable to open ANY requests on our Service manager - please can this be looked into ASAP???  Error below which seems to have followed the 17/06 update.

Thanks,

Mike.

assetcount.PNG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please ignore this post - not sure why the update wouldn't be immediately removed if you had such severe reports earlier in the day?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Michael Sharp

Just checking, so things are working? or is there still an issue?

 

Gerry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Gerry thanks for the late response - working now following the cache clearing but like I said, disappointing that this wasn't pulled/fixed/reprovisioned in lieu of the issues it causes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Michael Sharp

Ok thanks, I am afraid pulling the release would not solve the issue, it was a dirty cache issue that needed a cache flush, the most effective resolution was a cache reset on each affected instance.  Sorry for any inconvenience caused. 

Gerry

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK thanks @Gerry and thanks for coming back to me - no way to build the cache flush command into the update command?

Mike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Michael Sharp

I thought you would have more faith in us than that :) Yes its built in, the problem is, there was a problem with the build and the order in which things were done got out of step, its not a usual problem but after investigation we found the issue and solved it, the fastest workaround was a cache reload sadly. 

Gerry

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok thanks @Gerry - as you can appreciate in our profession the stupid questions always have to be asked!!  :-) 

Maybe something as rugged as text within the release notes (preferably in red or bold) to suggest this might be required going forwards perhaps?  To be fair, found the fix (as I wasn't the first to jump in with this update) fairly quickly and you came back really quickly too fortunately on this occasion.  

Was really eager to start exploring the "most available analyst" function I guess which looks like a game changer.

Cheers,

Mike.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same issue this morning after just updating. Is this an ongoing issue?

image.png.559dd6e2ff45d3158768741cbf4997d1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

For reference 

I will now lock down this thread if you like to discuss this further please use the above thread. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...