Jump to content
Dave Longley

Employee Portal Markups

Recommended Posts

I have noticed that each time i add in a label which is followed by a questions, the label and question do not line up which makes it look abit odd:

 

image.png.68704e504b797c5ac14c5873b45c4bde.png

 

how can these line up correctly? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Dave Longley,

If is not a problem would you PM me your progressive capture flow? I'm interested in this particular form.
Will be much easier to replicate and understand the issue.

Thank you,
Miro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Dave Longley

I did check and this indent it's by design.
Field "description" was created to add extra information to field and as this is something extra it was always indent to show that it is part of field (not separate thing) however I understand your use case scenario.
I'm looking how to solve this and once got something will let you know here.

Thank you,
Miro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Dave Longley,

Touching that area is quite difficult as is used in many places and can't be changed as this would affect everyone.
So solution is to use kind of metadata. Please add to description first line with [no-indent] content. Once found it will be stripped and text aligned to left.

Thank you,
Miro

image.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...