Jump to content
samwoo

Customer Request Type not working in Field Flag Conditions

Recommended Posts

Hello,

I have a PCF which contains the Customer Request Type node so I can determine whether the request being raised is an SR or an IN. 
image.thumb.png.2db76b23f008046058bcce451cc51afc.png

Where it's highlighted green, it should display if the following is true:
image.png.40b1764db2bd694929cf481828c2a1e5.png

If I take out the Customer Request Type filter, this works, but if I include it and try to filter on the Customer Request Type - it doesn't.

 

I am trying to display a field based on whether the Customer Request Type is an SR but nothing I do is working:
image.png.880a09ad8f8ddea0645a5f2c92f3d2d1.png

I have tried all the different Customer Request Type outputs using the following values:
== SR
== ServiceRequest
== status.ServiceRequest
contains SR
contains Request

It's still not display that last question (highlighted green) in the Service Portal.

Please advise.

Thanks,

Samuel

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi @samwoo,

This looks like variable is not being set or contain wrong value. Where does it happen - in emplyee portal or raising request from service manager?

Thank you,
Miro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Miro,

Thanks for getting in touch.  This is happening on the Self Service Portal.  We haven't looked into the Employee Portal yet so cannot comment on this. 

Thanks,

Samuel

Share this post


Link to post
Share on other sites

@samwoo could you try to see if you can get working condition just with request type?  I did quick test myself and can see that request type is properly set and field condition is working - but I'm checking request type only.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Miro,

Yes I forgot to say that I tried it with just the request type, and it works fine.  I only need that field to display if a specific application is chosen.  It also works if i leave the Application = 422 and remove the request type check as well (but the field isn't suitable for an Incident request, only a Service Request).

It appears that it doesn't like it with those combination of filters.

Thanks,

Samuel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...