Jump to content

Issue with filters after Build: 1819 update


Alisha
 Share

Recommended Posts

Hello,

We've updated our instance to Build: 1819 today and have noticed that our filters are not working as expected.

For example, we have created a filter to show all the requests from one team that have no owner, however, we are seeing requests from all teams with no owners.

Is anyone else having this issue and is it related to the update?

Many thanks,
Alisha

Link to comment
Share on other sites

@Alisha

We have had the same issue, but only seems to affect some teams. i.e. criteria selecting on one team will work, whilst using another the restriction seems to be ignore. 

In our case it also appears to be user specific. 

We have raise an incident with Hornbill Support direct as well.

Cheers

Martyn

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

I can confirm, that Hornbill Support have been able to emergency patch our environment, and the views are now back to normal. @Paul Alexander If you're still being impacted by this my advice would be to raise a support ticket with Hornbill, and they can then look into doing the same for your Hornbill instance. I hope this information helps. Many Thanks. Adam.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Good Morning,

 

We have only just applied the update this morning and a lot of our filters appear to be broken too. Should all instances have been patched by now or is it something we need to request?

 

Thanks.

 

Daniel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...