Jump to content

Recommended Posts

When importing requests into Service Manager using the Request Import Tool, the requests are being matched to the correct organisation, with h_container_id and h_company_name being populated, but the h_org_id field is not populated with the link organisation id.

The the application uses the container id for the link, we also use the organisation id as a field in some of our widgets to show top 5 logging organisations etc.

 

image.thumb.png.4487e8406650f7287761e529d6f19fb2.png

 

Cheers

Martyn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Martyn Houghton,

When logging requests, the h_org_id and h_container_id columns are populated when the customer of the request is a Contact. h_company_id and h_company_name are populated when the customer of the request is a Basic or Collaboration User. So I wouldn't expect h_org_id to be populated when h_company_name is... See below, "Anna Bishop" is a contact and "Anna Bishop Bishop" (imaginative naming of users in my dev box, I know :D) is a basic user... 

 image.png

There may be an issue with the mapping in your import config, could you review that and let me know how that looks please?

Cheers,

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...