Jump to content
Giuseppe Iannacone

My Services - Redirict

Recommended Posts

Hi @Giuseppe Iannacone

I was just looking at this also.

It seems the setting is there (on page 2) but the search isn't working properly.

Typing in 'guest' returns 1 result for me even though every setting begins with 'guest'

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, carlt said:

Hi @Giuseppe Iannacone

I was just looking at this also.

It seems the setting is there (on page 2) but the search isn't working properly.

Typing in 'guest' returns 1 result for me even though every setting begins with 'guest'

it's true! thank you for the suggestion!!! LOL

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Giuseppe Iannacone
A tiny thing I noticed - there's what looks like a RETURN symbol to the left of the filter box. Do you have any browser plugins that may be interfering with the text entry? (e.g. Grammarly or similar) 
When I put redirectServicePortalToEmployeePortal into the filter box I see the setting, although when I put guest I do only see one entry.

image.png

 

*Edit: It seems that if you miss off guest. the filter box works as expected.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...