Jump to content
Jeremy

FAQs not honouring formatting

Recommended Posts

We have been going through the process of setting up a lot of FAQs for various services, but it seems that when you add links it does not honour these in the resolution. I have included the FAQ, resolution text and email below to show what we mean, if you send the link e.g. http://xxxx.com/xxx/xxx this works but we would like to make them look 'pretty'.

Any help greatly appreciated.

FAQ

image.png.aa8ab515731fc516607f19606814d672.png

Resolution Text

image.png.9788f18db7ab1ec6da8ed39c28e76d56.png

Email sent to customer

image.png.3f90d6cac52e6e9ea9a58c964883475b.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone had a chance to look at this issue with FAQs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Further to this, is it possible to either share FAQs across services or to have the ability to change the service that a FAQ is associated to?

Also a place where all the FAQs are available to view to add/edit would be great, maybe even a central place to add FAQs and then at the end before creating you choose which service(s) they are available too. So essentially a FAQ portal.

Edited by Jeremy
more info

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone please let me know if this is possible to get this to work as we expect?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jeremy at the moment the resolution box won't pull the formatting from an FAQ through to the resolution box - it has been flagged with the development team but it isn't a straight forward change AFAIK. Emails will be able to support any formatting such as hyperlinks, images, logos, etc. and your FAQs will display fine on the self service, just not the resolution box at the moment. It has been flagged to the right people so I will try to update you here as soon as there is more info on this one.  For the moment you could send the formatting in an email using an email template, or send a link to the FAQ on the self service in the email.

In terms of managing the FAQs in one central place, it's not possible at the moment as they are driven through each service - I personally think is a good idea, but again that would be quite complex to change so I will flag it with the relevant teams for discussion.

Apologies for the delay on this one Jeremy, and the answers aren't great at the moment but I will try and keep you updated

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...