Jump to content
JO_7001

Unable to run Reports

Recommended Posts

I am suddenly finding that I am unable to run the reports that we generate on a daily basis.

I ran the report yesterday without issue but this morning, the Output file is stating "Pending" but I receive the following error in the lower right hand corner:

"The specified column 'h_pdf_ref' does not exist in the result set'

Any ideas how this can be resolved, I have attempted to create a new report based on the original and I receive the same error.

Regards

Josh 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morning folks. 

Any scheduled daily reports are showing as 'Pending' for us too. 

Any update or ETA would be appreciated.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@all - a fix is on its way, will update with more info shortly...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi 

Not sure if this is the same error but when trying to publish a  revised BPM I get the same error message.   Same for any BPM I try to publish

image.png.d292811f7b354303ce8fed9fd3eb07e8.png

Reports seem to be OK though

Helen

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Clive Broad a fix has been deployed few minutes ago, I was about to update this thread.

FYI @everyone_else

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Victor said:

@Clive Broad a fix has been deployed few minutes ago, I was about to update this thread.

FYI @everyone_else

@Victor, will any scheduled reports that are showing as 'Pending' by re-run so that they then show as 'Completed'?

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Steven Cotterell they won't re-run automatically, but they could be run manually once the new build is applied in your instance...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Victor said:

@Steven Cotterell they won't re-run automatically, but they could be run manually once the new build is applied in your instance...

@Victor, looking at the release notes for the release, it doesn't look like this would be fixing anything that was broken in our instance.  These reports had been running quite happily for months without issue.

The fix states....

Fix

  • Error when running reports referring to an unknown column
  • Error when publishing a business process referring to an unknown column

 

We didn't have any unknown columns in our reports.  Confused.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Steven Cotterell if you navigate to report history to a pending any report and then click on run ID it would throw an error like this:

image.png

If you get this error on pending report then that was fixed and this is the unknown column the notes are referring to...

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, Victor said:

they won't re-run automatically, but they could be run manually once the new build is applied in your instance...

I need to have a look in the new build but I don't think re-running is necessary. I'll come back to this.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Victor said:

@Steven Cotterell if you navigate to report history to a pending any report and then click on run ID it would throw an error like this:

image.png

If you get this error on pending report then that was fixed and this is the unknown column the notes are referring to...

@Victor, WOW, had no idea this error was being thrown - why is this only now just stopping reports from running?  They had all been running fine up until this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Steven Cotterell said:

why is this only now just stopping reports from running?

@Steven Cotterell because of ESP build 3116 deployed yesterday... 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Victor, just to close the loop - the reports are working fine now.

Thank you and thanks to those that worked on the fix.

Much appreciated.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...