Jump to content

Catalog item not showing


Recommended Posts

Guys,

I have created a service in the service portfolio. from the below you can see i have made sure  the CI is visible in the portals and are published.
However in the customer portal it says no catalog item is set against it !?!

I created a fresh TEST service and CI just to make sure and that didn't work either, however Samwoo tested his and and it works so i guess its localized just to me?
I then added a new CI to another existing service and it shows up.... I suspect the head cold i have has gotten the better of me and i making a stupid mistake...?!?!<_<

also important to note this error is only on the self service portal as we can rasie a ticket against this service and ci on the analysts side.

image.png.3965ad168c3238ec44d182773b0453ec.png


image.thumb.png.3aa65174a6e9fc377709263bd6da6a17.png

Link to post
Share on other sites

Hello @J_Tamburrini

is the catalog item for Changes. If YES, then you need to enable the app-setting below in order to see it, because if you are not allowed to raise changes from the portal then the catalog for changes are not visible. 

guest.servicemanager.portal.additionalRequestTypes.change
 

Regards

Armando

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...