Jump to content

Adding Connections does not refresh Email Connections


Martyn Houghton
 Share

Recommended Posts

Often when sending an email from the request in Service Manager, I will open the email action, discover that not all the connections are present, so then change to the connection action tab.

I add the connections and then return to the email tab, but this has not picked up the new connections and have to do a refresh/re-load of the page to get the connections to be available in the email tab. Is it possible to get this to refresh automatically when re-opening the email tab.

Cheers

Martyn

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@James Ainsworth

The issue occurs if you open the request, then open the email action. At this point you realise that connections have not been added.

Then click on the connections action to add them and then click on the email action again.

I suspect as the email action was cached in session already, it does not pick up the fact their are now new connections, so if there where no Impacted/Interested connection before the option will not be their to choose, unless you refresh the page.

Cheers

Martyn

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...