Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sync'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hornbill Platform and Applications
    • OpenForWork
    • Announcements
    • Blog Article Discussions
    • General Non-Product Discussions
    • Application Beta Program
    • Collaboration
    • Employee Portal
    • Service Manager
    • IT Operations Management
    • Project Manager
    • Supplier Manager
    • Customer Manager
    • Document Manager
    • Timesheet Manager
    • Live Chat
    • Board Manager
    • Mobile Apps
    • System Administration
    • Integration Connectors, API & Webhooks
    • Performance Analytics
    • Hornbill Switch On & Implementation Questions
  • About the Forum
    • Announcements
    • Suggestions and Feedback
    • Problems and Questions
  • Gamers Club's Games
  • Gamers Club's LFT

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Organisation


Location


Interests


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 1 result

  1. So, we use the LDAP sync tool to sync all our students into the system. This has been running nightly without issues until we think the 2nd Sept. Now every time it runs it fails with "2020/09/28 21:01:02 [ERROR] Error Loading Configuration: The specified primary entity [Imports] was not found" We don't believe anything has changed at our end, does this error lead anyone to guess what might be the cause?
×
×
  • Create New...