Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'incorrect?'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hornbill Platform and Applications
    • Announcements
    • Blog Article Discussions
    • General Non-Product Discussions
    • Application Beta Program
    • Collaboration
    • Service Manager
    • Project Manager
    • Supplier Manager
    • Customer Manager
    • Document Manager
    • Configuration Manager
    • Timesheet Manager
    • Live Chat
    • Board Manager
    • Mobile Apps
    • System Administration
    • Integration Connectors, API & Webhooks
    • Performance Analytics
    • Hornbill Switch On & Implementation Questions
  • About the Forum
    • Announcements
    • Suggestions and Feedback
    • Problems and Questions
  • Gamers Club's Games
  • Gamers Club's LFT

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Organisation


Location


Interests


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 1 result

  1. Afternoont, I have run a report for our P1's to find out the Resolve times for them. The report is as follows: The IN shows as: So it has been logged - responded to and Resolved and closed - Response time is reporting correctly however when i run a report for these figures it is showing a Resolution time of 115200 which is about 1920 Minutes, which equates to 32 hours? Now from what I can see from when it was logged to when it was resolved from the call itself it only took 5 hours 49-50ish minutes? so why on earth is it reporting as 32 hours? Please also note that @ 9.04am it was raised from a p3 to a p1 is it getting confused because of this? please help!
×
×
  • Create New...