Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'custom form'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hornbill Platform and Applications
    • OpenForWork
    • Announcements
    • Blog Article Discussions
    • General Non-Product Discussions
    • Application Beta Program
    • Collaboration
    • Employee Portal
    • Service Manager
    • IT Operations Management
    • Project Manager
    • Supplier Manager
    • Customer Manager
    • Document Manager
    • Timesheet Manager
    • Live Chat
    • Board Manager
    • Mobile Apps
    • System Administration
    • Integration Connectors, API & Webhooks
    • Performance Analytics
    • Hornbill Switch On & Implementation Questions
  • About the Forum
    • Announcements
    • Suggestions and Feedback
    • Problems and Questions
  • Gamers Club's Games
  • Gamers Club's LFT

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Organisation


Location


Interests


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 5 results

  1. Is there any update on the fix being deployed for the Known Issue KE00163927, in relation the the Service ID variable not being populated for conditional fields and decision nodes in the progressive capture? Cheers Martyn
  2. A possible bug in custom forms in Progressive Capture. Steps to reproduce: 1. Add a custom form to Progressive Capture that has a field of type label. 2. Add a default value in English. 3. Switch to another language and enter translation of default value. 4. Switch back to English Expected behavior: English text is shown. Actual behavior: Home made translation is shown. If I then add English again and switch over to the translated language the last entered text remains despite language. 1. English text 2. Swedish translation 3. Back to English after editing text
  3. Hello, I am receiving an error when using the Static checkbox group Field Type. The error is "No matching gotoIf found..." The error occurs when when none of the checkboxes are checked. I am using a Parallel process with Decision Nodes branching from the answers of the Static checkbox group. The Custom Expression checks with "contains" and "!=". Included is a diagram of my setup. Thanks, Evan
  4. Hi, New to Hornbill so still learning the functionality. When creating a custom form is it possible to have a question initially hidden that only becomes visible depending on a previous questions answer? So for example question is a static drop down of YES or NO. I want an additional question to display if the selection previously was YES thanks Lee
  5. Hi, I have an error message I don't understand and cannot debug. Can anyone help? Thanks
×
×
  • Create New...