Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'charts'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hornbill Platform and Applications
    • Announcements
    • Blog Article Discussions
    • General Non-Product Discussions
    • Application Beta Program
    • Collaboration
    • Service Manager
    • Project Manager
    • Supplier Manager
    • Customer Manager
    • Document Manager
    • Configuration Manager
    • Timesheet Manager
    • Live Chat
    • Board Manager
    • Mobile Apps
    • System Administration
    • Integration Connectors, API & Webhooks
    • Performance Analytics
    • Hornbill Switch On & Implementation Questions
  • About the Forum
    • Announcements
    • Suggestions and Feedback
    • Problems and Questions
  • Gamers Club's Games
  • Gamers Club's LFT

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Organisation


Location


Interests


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype

Found 7 results

  1. Following the latest updates I am unable to create new charts off of views. When attempting to create a chart an error flashes up when clicking save. Has anyone come across this or know the cause?
  2. Morning all, Since the last manual update all of the charts we have on "My Dashboards" have gone blue? If anyone else experiencing this issue and is there a way to resolve it? Hayley.
  3. Is there a way to achieve the above as we have set up many views which include custom fields but you can't then create a chart based on the custom fields?
  4. I'm trying to create a chart against a View on the Request List... View is working and when I then go to the chart tab I can create and show a preview of a chart but when I click Save a red error box flashes up for a micro second (too fast to read!) and the chart then isn't saved... if i close the edit box and go back to edit the view no charts are showing. Is there a log I can check to see what the error its throwing is? This does only appear to be happening to my login and I have |Full admin rights?!
  5. Hi guys, Some of my colleagues reported some strange behaviour with charts in the "My Dashboard" view of the request list. Below is an email I received. " I have created my Hornbill dashboard beginning of April. It worked fine. Beginning of May I changed some of the criteria as some charts are supposed to only show the data of the current month. For example for zz-MES, I changed the date to 01/05/17 to only see the calls raised from the 1st of May: I checked the Chart, it seemed ok, clicked Save and Close. However the chart displayed in my dashboard is not updated. It looks as if the date has not been changed: In the Chart section, if I click on Edit then Save the Chart (without changing anything), the image changes: And I think that the chart on my dashboard is correct now: But for other charts it did not work. I had to do “Preview Chart” before saving as just Edit -> Save did not work. Why when I change the criteria the chart does not automatically take into account the new criteria? What is the rule so that the charts are updated correctly? (it seems a little bit random…)" Would anybody be able to share some knowledge on how this works exactly? I am quite puzzled too to be honest. Thanks!
  6. Hi, I have a very strange rendering on my widget charts when I use the "stack" option but not the % one: As you can see the proportions are all messed up. If I use the % option, it looks much better (but this is not what I want!) Anyone else has the same issue?
  7. Hi, Is it possible to force the labels on axis to be displayed horizontally? If "auto" is supposed to be horizontal display, then something does not quite work. Thanks
×
×
  • Create New...